Sultangazi’de kaçak göçmenler sopa ve fenerlerle yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:52

Sultangazi’de kaçak göçmenler sopa ve fenerlerle yakalandı

Sultangazi’de kaçak göçmenler sopa ve fenerlerle yakalandı
Son Güncelleme :

11 Aralık 2022 - 17:41

900 Okuma

Kalabalık kaçak göçmen grubunun bir binanın arka bahçesinde saklandığını gören mahalleli, durumu polise bildirdi. Bazı mahalle sakinleri ise göçmenlerin bazılarını yakalayarak, polise teslim etti.

İstanbul’un Sultangazi ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde, gece saat 01.00 sıralarında, oturduğu binanın arka bahçesinde sesler duyan bir mahalle sakini, balkona çıktı.

 

Bahçede kalabalık bir grup gören kişi, diğer bina sakinlerini de bilgilendirdi.

 

Saklanan kişilerin kaçak göçmen olduğunu anlayan bina sakinleri, durumu polise bildirdi.

Mahalleli kürekle saklanan kaçak göçmenleri aradı

Bu sırada bazı kaçak göçmenler, olay yerinden kaçtı. Bir grup mahalle sakini ise ellerinde; kürek, sopa ve el feneri ile binanın arka bahçesinde saklanan kaçak göçmenleri aradı.

Üç göçmen yakalandı

Saklanan üç göçmen, mahalle sakinleri tarafından yakalandı. Yakalanan göçmenler, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini teslim edildi.

 

DHA’nın haberine göre; yaşananlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

 

Sultangazi’de kaçak göçmenler sopa ve fenerlerle yakalandı ViDEO

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.