Esenyurt’ta skandal! 15 yaşındaki kızın düğününe polis baskını | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 12:50

Esenyurt’ta skandal! 15 yaşındaki kızın düğününe polis baskını

Esenyurt’ta skandal! 15 yaşındaki kızın düğününe polis baskını
Son Güncelleme :

11 Aralık 2022 - 17:58

1530 Okuma

Olay, öğle saatlerinde Esenyurt Yeşilkent Mahallesi’nde yaşandı. 15 yaşındaki H.Ç. isimli kız ile H.G.’nin düğün töreni, mahallede bulunan bir düğün salonunda yapıldı. Telli duvaklı bir şekilde düğün salona gelen yaşı küçük gelin, damatla birlikte pasta kesti, halay çekti.

class=”medyanet-inline-adv”>

İhbar üzerine Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri düğün salonuna geldi. Gelin ve damadın kimliklerine bakan ekipler, kızın 15 yaşında olduğu tespit etti. Gelin ve damat, aile üyeleri ile birlikte karakola götürülmek istendi. Ancak tarafların aileleri polise saldırdı. Arbede yaşanırken, kalabalık güçlükle sakinleştirildi.

Polisler aileden bazı kişileri gözaltına aldı. Gelin ve damat ise ifadelerin alınması için karakola götürüldü.

Türkiye lanetledi! ‘Kabul edilemez, affedilemez’Türkiye lanetledi! ‘Kabul edilemez, affedilemez’Haberi Görüntüle

Asansörde taciz şoku! 15 yaşındaki kız çocuğuna bıçak dayadı: Telefonu ne yapacağım, ben seni istiyorumAsansörde taciz şoku! 15 yaşındaki kız çocuğuna bıçak dayadı: Telefonu ne yapacağım, ben seni istiyorumHaberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.