Hudut birlikleri 12 kişinin yasa dışı geçişini önledi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 21:10

Hudut birlikleri 12 kişinin yasa dışı geçişini önledi

Hudut birlikleri 12 kişinin yasa dışı geçişini önledi
Son Güncelleme :

03 Aralık 2022 - 21:40

700 Okuma

Milli Savunma Bakanlığı, güvenlik güçlerinin sınırda yakaladığı 12 kişiden 9’unun FETÖ, 2’sinin PKK/KCK, 1’inin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğunu duyurdu.

Güvenlik güçleri yurdun sınırlarında yasa dışı geçişe izin vermiyor.

 

Yurt içi ve sınır bölgelerinde terörle mücadele eden kahraman Mehmetçik, yasa dışı yollarla ülkemize geçmek isteyen şahısları da tek tek tespit ediyor.

 

Son olarak sınırda yaşanan hareketlilikte 12 kişinin yasa dışı geçişi engellendi.

MSB duyurdu

Konuya ilişkin açıklama, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapıldı.

 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Hudut Kartallarımız, Suriye’den ülkemize ve ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 12 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede şahıslardan 9’unun FETÖ, 2’sinin PKK/KCK ve 1’inin DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.”

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.