İstanbul’da hastane güvenliğine saldırı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 01:03

İstanbul’da hastane güvenliğine saldırı

İstanbul’da hastane güvenliğine saldırı
Son Güncelleme :

28 Kasım 2022 - 22:15

690 Okuma

İstanbul Pendik’te hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Ünal Atmaca, park tartışması sonrası hasta yakınının saldırısına uğradı.

İstanbul’da hastane güvenliğine saldırdılar.Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Ünal Atmaca, hasta yakını Muhterem K’ya aracını ambulans alanına koyduğu için uyarıda bulundu.Uyarıları dikkate almayan hasta yakını Muhterem K, görevli Atmaca’yla tartışmaya başladı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Muhterem K. güvenlik görevlisi Ünal Atmaca’ya saldırdı.Hastane polisinin olay yerine ekip çağırması üzerine Muhterem K. gözaltına alındı.Yüzünde ve ellerinde darp izi bulunan güvenlik Ünal Atmaca ise hastanede tedavi altına alındı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.