Antalya’da 4 gündür haber alınmayan Sedanur için dalgıçlar arama yaptı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:18

Antalya’da 4 gündür haber alınmayan Sedanur için dalgıçlar arama yaptı

Antalya’da 4 gündür haber alınmayan Sedanur için dalgıçlar arama yaptı
Son Güncelleme :

28 Kasım 2022 - 9:42

1080 Okuma

Günlerdir kayıp olan 21 yaşındaki Sedanur Uludağ’ı bulmak için dalgıçlar sahil bölgesinde çalışma başlattı.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 24 Kasım tarihinden bu yana haber alınamayan 21 yaşındaki Sedanur Uludağ için ekipler çalışmalarına devam ediyor.

 

4 gündür haber alınamayan Uludağ’ı bulmak için başlatılan aramalarda genç kıza ait olduğu düşünülen şemsiye bulunmuştu.

Ekipler seferber oldu

Arama çalışmalarına bugün de aynı noktada devam eden polis, jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekipleri, genç kızı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bölgede bulunan ekipler, her türlü ihtimali düşünerek falez ve kayalıkların bulunduğu alanda Sedanur’u aramaya devam etti.

 

Antalya’da 4 gündür kayıp olan Sedanur için dalgıçlar arama yaptı VİDEO

 

Dalgıçlar arama çalışmalarına destek verdi

Dalgıçlar ve botlarlara binen ekipler ve sahile inerek arama başlattı.

 

Botlarla arama yapılmasının yanı sıra polis, AFAD ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı dalgıçlar da kayıp genç kızı bulabilmek için denizde arama yaptı.

 

İHA’nın haberine göre, şu ana kadar yapılan aramalarda 21 yaşındaki genç kıza ulaşılamazken, ekipler arama çalışmalarına devam ediyor.

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.