İstanbul’da demir sopalı vale dehşeti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 02:42

İstanbul’da demir sopalı vale dehşeti

İstanbul’da demir sopalı vale dehşeti
Son Güncelleme :

27 Kasım 2022 - 14:34

780 Okuma

Karaköy’deki bir eğlence mekanına gelen 5 kişilik arkadaş grubu, araçlarını valeye vermeyip boş bir alana park edince ortalık karıştı. Grup, valeler tarafından demir sopalarla öldüresiye dövüldü.

İstanbul Karaköy’de park ücreti için bir grup, valeler tarafından öldüresiye dayak yedi.Geçtiğimiz aylarda meydana gelen olayda, 5 kişilik arkadaş grubu gece saatlerinde semtteki bir eğlence mekanına geldi. Arkadaş grubu mekana girmeden önce geldikleri aracı valeye teslim etmeyerek boş bir alana park etti.Ardından mekana giren 5 arkadaş, gece sonunda araçlarına binip ayrılmak istedi.
Bu sırada yanlarına gelen valeler otopark ücreti istedi. Parayı vermeyen arkadaşlar arından araçlarına binerek mekandan ayrıldı.Bu olayın ardından arkadaş grubu 1 hafta sonra aynı mekana gelerek eğlenmeye başladı.Gecenin ilerleyen saatlerinde mekana giren şahıslar, otopark ücreti vermedikleri için husumet besledikleri arkadaş grubunu kızlara laf attığı iddiasıyla dışarıya çıkarttı.Arkadaş grubuyla, şüpheliler arasında başlayan tartışma bir anda küfürleşmeye dönüştü. Ellerine demir sopaları geçirenler, arkadaş grubuna saldırdı.
Cadde üzerinde devam eden saldırıda aldığı darbeyle yere düşen gençlerden biri, yerde de öldüresiye dövüldü.Dayak yiyen 5 arkadaş, hastaneye giderek darp raporu aldıktan sonra emniyete şikayette bulundu. Ekipler, saldırganlardan ikisini yakaladı.
Gözaltına alınan iki şüpheli, ifadelerinin alınması ve “kasten yaralama” suçlarından adli işlem yapılması sonrasında sevk edildikleri adliyede çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.Demir sopalarla müşterilere saldıranların eğlence mekanındaki işlerine son verildiği öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.