Diyarbakır’da taziye dönüşü polisleri taşıyan otobüs devrildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:24

Diyarbakır’da taziye dönüşü polisleri taşıyan otobüs devrildi

Diyarbakır’da taziye dönüşü polisleri taşıyan otobüs devrildi
Son Güncelleme :

25 Kasım 2022 - 7:19

730 Okuma

Taziye dönüşünde, içerisinde bekçilerin ve polislerin olduğu otobüsün devrilmesi sonucu, 11 güvenlik görevlisi yaralandı.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesindeki Dar Köprü Mevkisinde, akşam saatlerinde, taziye nedeniyle, aralarında çarşı mahalle bekçileri ile polislerin olduğu 11 güvenlik görevlisi, otobüsle kent merkezine gitti.

 

Buradaki törene katılan 11 güvenlik görevlisi, ilçeye dönmek üzere plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otobüsle yola çıktı.

11 güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı

Sürücüsünün kontrolünden çıkan otobüs, devrildi. Yoldan geçen sürücülerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda; sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

 

Kazada yaralanan 11 güvenlik görevlisi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ilçe devlet hastanesine kaldırıldı.

 

DHA’nın haberine göre; yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ilçeye giderek, yaralılar hakkında bilgi aldı.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.