MSB: Harekatta 70’e yakın hava aracı görev aldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:36

MSB: Harekatta 70’e yakın hava aracı görev aldı

MSB: Harekatta 70’e yakın hava aracı görev aldı
Son Güncelleme :

21 Kasım 2022 - 7:39

730 Okuma

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, Suriye ve Irak’ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Kılıç operasyonu kapsamında 70’e yakın hava aracı görev aldığı duyuruldu.

Irak ve Suriye’nin kuzeyinde terörü bitirmeye yeminli Mehmetçik dün gece başlattığı operasyonla şehitlerin kanını yerde bırakmıyor.

 

Her operasyonda farklı başarılara imza atan Türk askeri teröristlerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Pençe-Kılıç Harekatı”nda muharip ve destek uçaklarının yanı sıra İHA/SİHA’lar ile 70’e yakın hava aracı görev aldı.

 

Operasyon kapsamında Taksim’de hain saldırıda şehit olan çocuklar unutulmayarak bombaların üzerine yazıldı.

Şehitlerin adları bombalara yazıldı

İstiklal Caddesi’ndeki saldırıda hayatını kaybeden 9 yaşındaki Ecrin ile 15 yaşındaki Yağmur’un isimlerinin askerler tarafından terör hedeflerini vuran bombaların üzerine yazıldı.

 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar vatandaşlar tarafından etkileşim aldı.

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.