Kibariye’den Seda Sayan açıklaması | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 16:59

Kibariye’den Seda Sayan açıklaması

Son Güncelleme :

20 Kasım 2022 - 14:59

2840 Okuma
Kibariye’den Seda Sayan açıklaması

Şarkıcı Kibariye, Seda Sayan’ı kendisinin keşfettiğini söyledi.

Sevilen şarkıcı Kibariye, Seda Sayan hakkında bir iddia ortaya çıktardı.

 

Doğu Demirkol ile Alelade Show programına katılan Kibariye, Seda Sayan ile sarıldıkları pozu göründe alkış tutumaya başladı.

 

Kibariye, Seda Sayan’ı kendisinin keşfettiğini iddia etti.

“Seda’yı gördüm, maşallah çok güzel kadın dedim”

Sayan ile 40 sene aynı evde yaşadığını söyleyen Kibariye, şöyle devam etti;

 

“Şu Seda’yı ne zaman görsem içimin yağları eriyor. Biz aynı evde 40 sene yaşadık. Bir butiğe gittim, kendime kazak almak istedim. Seda’yı bir gördüm, maşallah çok güzel kadın. ‘Sen buraya yakışmıyorsun. Sesin var mı senin?’ dedim. Azıcık şarkı okudu.

“Alt kadro lazımdı, Seda’yı ben o zaman keşfettim”

Bana da alt kadro lazımdı. Seda’yı ben o zaman keşfettim. Başka kimseye böyle bir şey yapmadım. Elektriğim Seda ile tuttu. Kalbi çok güzeldir Seda’nın. Ekranda nasıl konuşuyorsa aynı öyledir.”

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.