Kaza yapan metrobüsün arızalı olduğu ortaya çıktı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:10

Kaza yapan metrobüsün arızalı olduğu ortaya çıktı

Kaza yapan metrobüsün arızalı olduğu ortaya çıktı
Son Güncelleme :

19 Kasım 2022 - 19:19

790 Okuma

Kadıköy’de 2 kişinin yaralandığı metrobüs kazasının arızalı araçtan kaynaklandığı belirlendi.

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde geçtiğimiz Perşembe günü meydana gelen kazada, durak içerisinde hareket halinde olan Turgut A. kontrolündeki metrobüs, bir anda kontrolden çıkarak, otomobillerin geçiş yaptığı caddenin karşısına geçip duvara çarparak durabildi.

Kaza sonucu 2 kişi yaralandı

O esnada durak önündeki kaldırımda yürüyen M.G. ve N.T. isimli vatandaşlar, metrobüsün çarpması sonucu yaralanırken çevredeki vatandaşlar yaralılara yardım etmek için yanlarına koştu.

 

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı.

 

Yaşanan kazada 2 kişinin yaralanması üzerine metrobüse ilişkin yeni detaylara ulaşıldı.

 

Kadıköy’de metrobüs duvara çarptı VİDEO

 

 

Kaza yapan metrobüs arızalı çıktı

Metrobüsün arızalı olduğu ve arızalı metrobüslerin transferi esnasında görevli olan sürücünün metrobüs ile garaja doğru yola çıktığı, o esnada frene bastığı ancak metrobüsün durmayarak kazaya neden olduğu öğrenildi.

 

“Aracın frenine bastım ama durmadı”

İHA’nın haberine göre, kaza yapan metrobüsün sürücüsü Turgut A.’nın ifadesinde, “Ben İETT’de transfer görevlisi olarak çalışmaktayım. Arızalı olan metrobüsleri Hasanpaşa garajına getiririm. Bu arızalı olan metrobüsü de Söğütlüçeşme’den İETT Hasanpaşa Garajına getirmek için yola çıktım. Metrobüs durağının çıkışında aracın frenine bastım. Araç durmadı, ben de çevredekilere zarar vermemek için direksiyonu kırdım. Karşıda bulunan duvara çarptım.” dediği öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.