Twitter mavi tik için yeni satış tarihi belli oldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 16:27

Twitter mavi tik için yeni satış tarihi belli oldu

Twitter mavi tik için yeni satış tarihi belli oldu
Son Güncelleme :

17 Kasım 2022 - 9:29

1440 Okuma

Twitter’ın bir süre önce satışa sunduğu, ancak daha sonra alımları durdurduğu mavi tik için yeni tarih ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın alacağını açıklamış ve Twitter da bu teklifi kabul etmişti.

 

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Twitter, artık ünlü kullanıcıların sahip olduğu mavi tik özelliğini, Twitter Blue aboneliğinde aylık 8 dolar karşılığında vermeye başlamıştı.

 

Twitter, mavi tik sahibi olmak isteyenlerden 8 dolar ücret almaya başlamak için geçtiğimiz günlerde iOS uygulamasını güncelledi.

Mavi tik aboneliği durduruldu

Twitter, sahte hesapların artması ve yeni sahibi Elon Musk’ın sosyal medya platformunun bazı kullanıcılarına “resmi” rozetini geri getirmesi nedeniyle 8 dolarlık mavi tik abonelik hizmetini duraklatmıştı.

 

Mavi tik için yeni tarih

Kısa süre önce sosyal medya hesabından paylaşım yapan Musk, mavi onay rozeti satışının yurt dışındaki belirli pazarlarda 29 Kasım itibarıyla yeniden başlayacağını duyurdu.

 

Öte yandan, ücretli mavi tik’i içeren Twitter Blue özelliğinin ülkemize ne zaman geleceği henüz bilinmiyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.