Icardi Galatasaray-Beşiktaş maçında gol atarken Wanda Nara TV’de dans etti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

6 Mayıs 2024 - 05:08

Icardi Galatasaray-Beşiktaş maçında gol atarken Wanda Nara TV’de dans etti

Son Güncelleme :

07 Kasım 2022 - 9:47

1010 Okuma
Icardi Galatasaray-Beşiktaş maçında gol atarken Wanda Nara TV’de dans etti

Icardi’nin menajerliğini yapmaya son verdiğini de belirten Wanda Nara, “Artık Icardi’nin menajerliğini yapmamın doğru olmadığını düşündüm ve Galatasaray ile olan sözleşmemi bitirdim. Mauro, rapçi ile ilgili hakkımda çıkan haberlere çok kızdı ve beni defalarca aradı. Beni tekrardan kazanmak için her şeyi yaptı” dedi.

Icardi’yi affetmek zorunda olmadığını belirten Wanda Nara, şöyle konuştu:

“Mauro beni kazanmak için her şeyi yaptı ama onu affetmek zorunda değilim. O mesajları unutmadım. Seçim yapmak zorundaydım ve ondan ayrılarak ailemi korudum. Şu an geri adım atmayacağım. Ama bir gün Icardi ile yeniden birlikte olup olmayacağımı soruyorsanız size şu şekide cevap vereyim: Asla bilemeyeceğiz.”

AYRILIĞI SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Wanda Nara, Icardi’den ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Arjantinli model ve futbol menajeri 23 Eylül 2022’de Instagram hesabından şu sözleri paylaşmıştı:

“Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göz önüne alındığında bunların benden duyulmasını tercih ederim. Bu ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı da vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil çocuklarımız için de anlayış rica ediyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.