Tepki çeken görüntü: Balıkları taşla ve yere vurarak öldürdüler | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 07:50

Tepki çeken görüntü: Balıkları taşla ve yere vurarak öldürdüler

Tepki çeken görüntü: Balıkları taşla ve yere vurarak öldürdüler
Son Güncelleme :

28 Ekim 2022 - 7:41

1020 Okuma

Adana’nın Seyhan ilçesinde iki kişi, sokak ortasına dizdikleri canlı balıkları taşla ya da yere vurarak öldürdü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, tepkiye neden oldu.

Adana’nın Seyhan ilçesi Dumlupınar Mahallesi’nde motosiklet ile ara sokağa giren iki kişi, canlı balıkları yere dizdi.Taşlarla balıklara vuranları gören bir kişi, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.Taşla ve yere vurarak balıkları öldüren iki kişi, daha sonra poşete koyup motosikletle mahalleden ayrıldı.Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, tepkiye neden oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.