Şişli’de 2.5 milyon liralık banka vurgunu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:56

Şişli’de 2.5 milyon liralık banka vurgunu

Şişli’de 2.5 milyon liralık banka vurgunu
Son Güncelleme :

27 Ekim 2022 - 11:21

810 Okuma

Bölgedeki bir bankaya gelen iki şahıs, banko arkasındaki çuvalı gözlerine kestirdi. Bunun üzerine biri etrafı gözetlerken diğeri de müşterilerin ve çalışanların yanında para dolu çuvalı aldı.

Hırsızların bu kez hedefi banka oldu…

 

İstanbul’un Şişli ilçesindeki bir bankaya hırsız dadandı.

 

Öğle saatlerinde yaşanan olayda, kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi, otomobilleriyle bankaya geldi.

 

Bu sırada şüphelilerden biri etrafı gözetlemeye başladı. Diğeri ise çalışanlara fark ettirmeden bankoların olduğu bölüme geçti.

2.5 milyonluk çuvalı ele geçirdi

Şapkalı şahıs, bir bankonun arkasına bırakılmış olan içinde yaklaşık 2.5 milyon lira değerinde döviz ve Türk Lirası bulunduğu iddia edilen çuvalı aldı.

 

Arkadaşıyla birlikte hiçbir şey olmamış gibi bankadan yürüyerek çıkan şüpheliler, araçlarına binerek izlerini kaybettirdi.

 

1,5 saat sonra fark edildi

Olayın üzerinden 1,5 saat geçmesinin ardından bir personel, söz konusu çuvalı almak için banko arkasına geçti.

 

Burada çuvalı yerinde göremeyen çalışanın haber vermesi üzerine banka yetkilileri, güvenlik kameralarını incelemeye başladı.

 

Ekipler eşkalleri belirledi

Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlığı fark eden yetkililer, durumu polise bildirdi.

 

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, harekete geçerek önce  şüphelilerin dokunmuş olabileceği yüzeylerden parmak izi aldı, ardından eşkalleri tespit edilen iki şüphelinin yakalanması için çalışmalara başladı.

 

DHA’nın aktarımına göre; yapılan incelemelerde, çuvalı alan şüphelinin yerde sürünüp alt boşluktan bankoların olduğu bölüme geçtiği anlaşıldı.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.