Kocaeli’de sanayi tesisindeki yangın kontrol altında | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:22

Kocaeli’de sanayi tesisindeki yangın kontrol altında

Kocaeli’de sanayi tesisindeki yangın kontrol altında
Son Güncelleme :

25 Ekim 2022 - 5:02

730 Okuma

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, petrol türevli ürünlerin depolandığı tesiste yangın çıktı. Alevler yan binadaki makine parçaları üreten fabrikaya da sıçradı. Yangın, iki saatte kontrol altına alındı. İki fabrikada da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, petrol türevli ürünlerin depolandığı tesiste henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.Alevler, yan taraftaki makine parçaları üreten fabrikaya da sıçradı.Simsiyah dumanlar, 20 metreye kadar yükseldi.Fabrikada ara ara patlamalar da meydana geldi.Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.Yangını söndürmek için TÜPRAŞ rafinerisinden de takviye ekipler gönderildi.Alevler, 42 itfaiye aracı ve 100’e yakın görevlinin iki saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.Her iki fabrikada da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.