Galatasaray kupada farklı turladı 7-0 | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

21 Mayıs 2024 - 18:08

Galatasaray kupada farklı turladı 7-0

Galatasaray kupada farklı turladı 7-0
Son Güncelleme :

20 Ekim 2022 - 4:08

1510 Okuma

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda TFF 2. Lig ekiplerinden GMG Kastamonuspor’u 7-0’lık farklı skorla mağlup ederek tur atladı.

Nef Stadı’nda oynanan karşılaşmaya bu sezon fazla forma şansı bulamayan oyunculardan kurulu bir kadroyla çıkan sarı-kırmızılı takım, rakibi karşısında etkili bir performans ortaya koydu.

Galatasaray, müsabakayı Haris Seferovic, Bafetimbi Gomis, Milot Rashica, Mathias Ross, Kerem Aktürkoğlu, Hamza Akman ile Ramazan Işık’ın kendi kalesine attığı golle 7-0 kazanarak 4. tur biletini aldı.

SEFEROVIC, RASHICA, ROSS VE HAMZA AKMAN’IN İLK GOLLERİ

Galatasaray’da 4 futbolcu, resmi maçlardaki ilk gollerini GMG Kastamonuspor karşılaşmasında kaydetti.

Sarı-kırmızılı takımın sezon öncesinde renklerine dahil ettiği Haris Seferovic, Milot Rashica, Mathias Ross ile altyapıdan yetişen Hamza Akman, resmi maçlarda ilk kez fileleri havalandırdı.

NEF STADI’NDA İLK KEZ 7 GOL ATTI

Galatasaray, 2011 yılının ocak ayında hizmete giren Nef Stadı’ndaki en gollü galibiyetini elde etti.

Maçlarına ev sahipliği yapan stattaki 274. resmi maçını oynayan sarı-kırmızılı takım, ilk kez bir müsabakada 7 kez ağları havalandırdı.

Öte yandan karşılaşmayı statta 24 bin taraftarın izlediği bildirildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.