Ortaköy’deki kavgada dövülen kişi örgüt lideri çıktı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:18

Ortaköy’deki kavgada dövülen kişi örgüt lideri çıktı

Ortaköy’deki kavgada dövülen kişi örgüt lideri çıktı
Son Güncelleme :

18 Ekim 2022 - 17:50

1020 Okuma

İstanbul Balat’da sahiplerini tehdit ederek tarihi evlerini ellerinden alan çeteye operasyon düzenlendi. Suç örgütü lideri tanıdık çıktı.

Şüpheli Mesut Baraj’ın bir süre önce Ortaköy’de bir barın güvenlik görevlileriyle kavga eden kişi olduğu belirlendi.

Barın önündeki kavgada dövülen Mesut Baraj ve arkadaşları şikayetçi olmadı. Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri Mesut Baraj’ın izine Balat’taki oparasyonda rastladı.

İddiaya göre bir suç örgütü, sahipleri yurtdışında olan ya da yaşlı gayri müslimlerin evlerine el koymaya çalışıyordu. Çete üyeleri sinemacı Enes Kaya’ya da 30 Temmuz 2021’de silahla saldırmıştı

Şikayetler artınca polis suç örgütünü takibe aldı. İstanbul, Adana, Muğla, Diyarbakır ve Düzce’de baskınlar düzenlendi. 48 şüpheliden 39’u yakalandı. Gözaltına alınanlar Ortaköy’deki bar kavgasında sarp edilen Mesut Baraj da vardı.

Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.