Bakan Varank’tan Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 03:20

Bakan Varank’tan Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı

Bakan Varank’tan Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı
Son Güncelleme :

01 Ekim 2022 - 10:32

1010 Okuma

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Bu odadan Türkiye’nin ilk uzay yolcusu çıkacak” sözleriyle, astronot adaylarının eğitiminden bir kare paylaştı.

Türkiye’nin uzay yolculuğu için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:

 

“Bu odadan Türkiye’nin ilk uzay yolcusu çıkacak! Adaylarımız, düşük atmosfer basıncı maruziyetine hazırlık için 25 BİN FEET irtifa basıncında testlere tabi tutuldu. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda ülkemizi temsil edecek milli kahramanımızın zorlu seçim süreci devam ediyor.”

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.