Suriye’nin kuzeyinde 13 terörist öldürüldü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 13:07

Suriye’nin kuzeyinde 13 terörist öldürüldü

Suriye’nin kuzeyinde 13 terörist öldürüldü
Son Güncelleme :

28 Eylül 2022 - 7:23

620 Okuma

Milli Savunma Bakanlığı, kahraman Mehmetçik’in Suriye’nin kuzeyindeki operasyon bölgelerinde 13 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdiğini duyurdu.

Ülke huzurunu bozmak için hain girişimlerde bulunan teröristler cezasız kalmıyor…

 

Sayısı gün geçtikçe azalan teröristler, son olarak Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerini hedef aldı.

13 terörist öldürüldü

Buna karşılık hemen harekete geçen Mehmetçik, saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 13 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi.

“Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), başarılı operasyonu, “Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok.” sözleriyle duyurdu.

MSB duyurdu

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen ve taciz ateşi açan 13 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi.”

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.