Ağaçtan düşüp hastanelik oldu! İşte Sinan Özen’in son durumu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 18:09

Ağaçtan düşüp hastanelik oldu! İşte Sinan Özen’in son durumu

Son Güncelleme :

26 Eylül 2022 - 9:25

1470 Okuma
Ağaçtan düşüp hastanelik oldu! İşte Sinan Özen’in son durumu

Sinan Özen, 2016 yılında Burcu Kartal ile dünyaevine girmişti. 57 yaşındaki şarkıcı ve eşi, 2020 yılının şubat ayında ikiz bebeklerini kucaklarına almıştı. Kızlarına Neva, oğullarına Sanberk ismini veren çiftin, mutluluklarına gölge düşmüştü.

ZORLU SÜREÇ

Özen çifti, minik kızlarının bağırsak rahatsızlığı olduğunu öğrenince büyük şok yaşamıştı. Ardından tedavi sürecinin başlamasıyla defalarca ameliyat olan minik Neva, zorlu tedavi süreci sonunda iyileşmişti.

KORKUTAN KAZA

İkiz bebeklerinden kızı Neva’nın sağlığına kavuşması ile derin bir nefes alan ve boş vakitlerini ailesiyle geçiren Sinan Özen, sevenlerini korkuttu. Ceviz toplarken 6 metre yükseklikteki ağaçtan düşen ünlü isim, hastanelik oldu.

Kızı Neva’dan güzel haberSinan Özen: Psikolojik olarak çok etkilendikHaberi Görüntüle

Hastanedeki anlarını kameraya alan sanatçı, iki parmağının kırıldığını dile getirdi. Eli ve bileği alçıya alınan Özen son durumunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı. Ünlü şarkıcı, paylaşımında; şu ifadeleri kullandı:

Sevgili dostlar; maalesef dün ceviz toplarken başıma bir kaza geldi. Yaklaşık 6 metreden düşmeme rağmen bu kazayı 2 kırık parmakla atlatabildim. Verilmiş sadakamız varmış. ‘Nazar çıktı’ diyelim. Ortopedist Mehmet Hocam’a, tüm hastane çalışanlarına ve alçıya alınırken bile beni yalnız bırakmayan sevenlerime çok teşekkürler. En büyük üzüntüm; sizlerle bu hafta paylaşmayı planladığımız yeni şarkımın fotoğraf ve klip çekimleri ertelenmesi ve sizlerle buluşmamızın gecikmesi oldu.

İki çocuk babası Sinan Özen’in paylaşımına; ‘Geçmiş olsun’, ‘Aci şifalar’ yorumları yağdı.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.