İzmir’de kağıt toplayıcısına taksi çarptı: 1 ölü, 1 yaralı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

15 Mayıs 2024 - 07:39

İzmir’de kağıt toplayıcısına taksi çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir’de kağıt toplayıcısına taksi çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Son Güncelleme :

11 Eylül 2022 - 13:59

900 Okuma

İzmir’de ticari taksi önce kağıt toplayıcısına ardından ise park halindeki araca çarptı. Kazada kağıt toplayıcısı yaşlı adam hayatını kaybetti.

İzmir’de saat 03.40 sıralarında İsmet Kaptan Mahallesi Fevzi Paşa Bulvarında, Basmane Garı istikametine gitmekte olan D.B. (30) idaresindeki 35 T 6814 plakalı ticari taksi, henüz belirlenemeyen sebepten dolayı önce yolun sağında bulunan kağıt toplayıcısı Gökmen Durmuş’a (67) ve ardından park halindeki 42 CVT 11 plakalı araca çarptı.

Yola savruldu

Kazanın şiddetiyle araçlar ve Durmuş yola savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri yönlendirildi.

 

İzmir de kağıt toplayıcısına taksi çarptı: 1 ölü, 1 yaralı #1

Kağıt toplayıcısı yaşamını yitirdi

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde Durmuş’un hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı taksi sürücüsü ise ambulansa alınarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı taksi sürücüsünün tedavisinin sürdüğü belirtildi.

 

İzmir de kağıt toplayıcısına taksi çarptı: 1 ölü, 1 yaralı #2

Soruşturma sürüyor

İHA’nın haberine göre öte yandan, Durmuş’un cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

İzmir de kağıt toplayıcısına taksi çarptı: 1 ölü, 1 yaralı #3

 

İzmir de kağıt toplayıcısına taksi çarptı: 1 ölü, 1 yaralı #4

 

İzmir de kağıt toplayıcısına taksi çarptı: 1 ölü, 1 yaralı #5

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.