İstanbul’da aracına binen turisti korumak isterken dayak yedi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Temmuz 2024 - 22:45

İstanbul’da aracına binen turisti korumak isterken dayak yedi

İstanbul’da aracına binen turisti korumak isterken dayak yedi
Son Güncelleme :

03 Eylül 2022 - 13:40

880 Okuma

İstanbul Beyoğlu’nda kadın turist otelden çıkarak taksiye bindi. Bu sırada arkadan gelen bir kişi de şoföre ‘Beraberiz’ diyerek taksinin ön koltuğuna oturdu.

Kadın turist, İstanbul Havalimanı’na gideceğini söyledi. Bir süre gittikten sonra ön koltukta oturan kişi arkadaki turisti rahatsız etmeye başladı. Kadın turistin ön koltuğa oturan kişiyi tanımadığını belirtmesi üzerine taksici aracı durdurdu. Ön koltuktaki kişiyi indirmek isteyen taksici dövüldü. Taksici, kadını hızla olay yerinden uzaklaştırırken Karaköy Polis Merkezine giderek şikayetçi oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.