Murat Göğebakan’ın hayatı film oluyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 16:21

Murat Göğebakan’ın hayatı film oluyor

Murat Göğebakan’ın hayatı film oluyor
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2022 - 16:52

1360 Okuma

Türk sinemasında biyografi filmlerine bir yenisi ekleniyor. Murat Göğebakan‘ın da hayatı filme çekilecek. Metronom Film Yapım ve CNS Productions ortaklığında çekilecek filmin yapımcılığını Oğuz Sözen ve Serkan Günay üstleniyor. Filmin senaryosunu Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak kaleme aldı.

Bir sevgi adamı ve ağabey olarak çocukluğundan itibaren çevresinde bir sevgi ağı oluşturan Göğebakan’ın hayata tutunması, müzikle tanışması, aşk ile sınavları, ‘Ben Sana Aşık Oldum’ ve ‘Vurgunum’ şarkılarıyla milyonlarla buluşmalarını ve seyircisine, oğluna, eşine vedasını anlatan projede ünlü ismi kimin oynayacağı ise henüz kesinleşmedi.

2014 yılında hayatını kaybeden Göğebakan’ın hayatını anlatan film, 2023’ün ilk aylarında vizyona girecek. Filmin oyuncu kadrosu önümüzdeki günlerde açıklanacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.