Beylikdüzü D-100 Karayolu’nda seyir halindeki otomobil alev alev yandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 22:40

Beylikdüzü D-100 Karayolu’nda seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Beylikdüzü D-100 Karayolu’nda seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2022 - 8:49

1950 Okuma

Olay Beylikdüzü, D-100 Karayolu yanyol Edirne istikametinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 ASZ 799 plakalı otomobilde, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle Cumhuriyet Metrobüs durağı yakınlarında yangın çıktı.

Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Bu sırada sürücü kendini araçtan dışarı attı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan otomobile müdahale ederken, polis ekipleri yolda önlem aldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.