İzmir’de 41 kişi, kumar oynarken suçüstü yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 08:08

İzmir’de 41 kişi, kumar oynarken suçüstü yakalandı

İzmir’de 41 kişi, kumar oynarken suçüstü yakalandı
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2022 - 14:26

860 Okuma

Bir işletmede, kumar oynarken jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalanan 41 kişi hakkında, 74 bin 579 lira idari para cezası uygulandı. İşletme sahibi hakkında ise adli işlem başlatıldı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bornova ilçesi Beşyol Mahallesi’nde bulunan ve L.A.’nın işletmeciliğini yaptığı bir işletmede kumar (tombala) oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.

 

Adrese, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının koordine ve talimatları doğrultusunda, Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 23 Ağustos akşamı baskın düzenlendi.

41 kişi kumar oynarken suçüstü yakalandı

İHA’nın haberine göre baskında, 41 kişi kumar oynarken suçüstü yakalandı.

 

Şüphelilere toplam bin 579 lira idari para cezası uygulandı.

 

Ekipler tarafından kumar oynamak için kullanılan materyallere el konulurken, işletme sahibi L.A. hakkında da “Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan adli işlem başlatıldı.

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.