Kastamonu’da zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 16:19

Kastamonu’da zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı

Kastamonu’da zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2022 - 8:52

1050 Okuma

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde, önündeki motosiklete çarpmamak için ani fren yapan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, şerit ihlali yaparak, karşı yönden gelen 3 otomobille çarpıştı. Can pazarının yaşandığı zincirleme kazada 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kastamonu’da dört aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Taşköprü yolu 12’nci kilometresindeki Hatipli Köyü mevkisinde meydana geldi.

Taşköprü istikametinden Kastamonu’ya seyir halinde olan Şükrü Güler, Hatip Köyü mevkisinde önüne çıkan motosiklete çarpmamak için aniden frene bastı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden Şükrü Güler’in kullandığı otomobil, karşı şeride geçerek önce Tuncel Yılmaz yönetimindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı, Ardından 2 otomobil kaza yapan araçlara çarptı.

KAZADA CAN PAZARI YAŞANDI

Can pazarının yaşandığı kazada otomobillerde bulunan bazı kişiler araçların içerisinde sıkıştı.İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Demir yığını haline dönüşen araçlarda sıkışanlar itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı.Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Şükrü Güler, Tuncel Yılmaz ve Veli Özdemir hayatını kaybettiği belirlendi.Yaralanan Adem Z., Ziya B., Nezahat G., Mustafa S. ve Mehmet K. ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.