Şişli Kuştepe’de silahlı kavga | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:42

Şişli Kuştepe’de silahlı kavga

Şişli Kuştepe’de silahlı kavga
Son Güncelleme :

16 Ağustos 2022 - 8:22

1020 Okuma

Şişli Kuştepe’de iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Kavgaya karışan 1 kişi ile olaya müdahale eden polislerden biri yaralandı. Olay yerine Çevik Kuvvet ekibi sevk edildi, kavgaya karışanların bazıları gözaltına alındı.

Şişli’de aile arasında çıkan silahlı kavgada biri polis 2 kişi yaralandı.Kuştepe Mahallesi Köz Sokak’ta iki aile arasında henüz belirlenemeyen nedenle silahlı kavga çıktı.

Kavgaya karışan 1 kişi ile olaya müdahale eden polislerden biri kolundan yaralandı.Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.Olay yerine çok sayıda polis ve Çevik Kuvvet ekibi sevk edildi, kavgaya karışanların bazıları gözaltına alındı.Polisin olay yerindeki incelemesi ve kavgaya karışan diğer şüphelilerin yakalaması için çalışmalar sürdürülüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.