İstanbul’da yakalanan PKK’lının görüntüleri ortaya çıktı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 22:05

İstanbul’da yakalanan PKK’lının görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul’da yakalanan PKK’lının görüntüleri ortaya çıktı
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2022 - 20:00

1160 Okuma

Terörle mücadele şubesi ekiplerince PKK terör örgütüne yönelik olarak İstanbul Fatih’te düzenlenen operasyonda 3 kişi yakalanmıştı. Sahte kimlikle yakalanan Mehdi Mıhçı’nın, örgütün sözde özel kuvvetlerinin mensubu olduğu açıklanmıştı. Operasyonu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından duyurmuştu. Soylu, Mehdi Mıhçı’nın Murat Karayılan ile çekilen fotoğrafını paylaşarak, “Karayılan’ın talimatıyla gelen, bomba eğitimi veren,İstanbul’da eylem yapmak ve yaptırmak üzere gelen Mehdi Mıhçı, sahte kimlikle yakalandı” ifadesini kullanmıştı. Mıhçı’nın İstanbul sokaklarında dolaşırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.