Bağımsız Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yeniden MHP’de | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

21 Haziran 2025 - 08:04

Bağımsız Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yeniden MHP’de

Bağımsız Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yeniden MHP’de
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2022 - 17:36

1310 Okuma

MHP’den istifa eden Bağımsız Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, partiye yeniden üye oldu.

Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Büyüğümüz, liderimiz, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatları ile hizmet etmekten gurur duyduğum, şanlı, şerefli 3 hilalin gölgesinde tekrar görevime başlamanın gururunu yaşıyorum” ifadesini kullandı.

5 Nisan’da kesin ihraç talebiyle MHP Disiplin Kurulu’na sevkinden sonra partiden istifa eden Ersoy, Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından 14 Temmuz’da tekrar partiye üye olmak üzere davet edilmişti.


NTV’yi sosyal medyadan takip edin

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.