MasterChef Türkiye başladı! Jüride değişiklik oldu mu? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

8 Mayıs 2024 - 04:35

MasterChef Türkiye başladı! Jüride değişiklik oldu mu?

Son Güncelleme :

02 Temmuz 2022 - 17:25

730 Okuma
MasterChef Türkiye başladı! Jüride değişiklik oldu mu?


TV8’in sevilen yarışma programı MasterChef’te yeni sezon başladı.MasterChef ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor.İşte merak edilenler

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef yeni sezonun ilk bölümüyle dün izleyicisiyle buluştu.Jüri kadrosunda değişiklik olacağı dedikoduları konuşulurken herhangi bir değişiklik olmadığı görüldü.

Masterchef jürileri geçen sezon olduğu gibi Mehmet Yalçınkaya,Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna oldu.

MasterChef Türkiye’nin ilk bölümünde yarışmacılar kendilerine verilen süre içerisinde yemeklerini hazırlayarak şeflerin beğenisine sundu.

Şefler tattıkları yemekler arasından beğendiklerini seçerek yarışmacıların programa devam edip etmeyeceklerine karar verdiler..


Şefleri şaşırtan olay

MasterChef Türkiye’nin yeni sezon ilk bölümüne damga vuran bir olay yaşandı.İkiz kardeşler ayrı ayrı yarışmaya katılınca şefler şaşkınlıklarını gizleyemedi.Yunus ve Emre Karaca kardeşler bir üst tura çıkmaya hak kazandılar..

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.