Survivor şampiyonu ne kadar kazanacak 2022, kaç para? Survivor şampiyonu ne kadar para alıyor, kazananın ödülü ne? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 16:10

Survivor şampiyonu ne kadar kazanacak 2022, kaç para? Survivor şampiyonu ne kadar para alıyor, kazananın ödülü ne?

Son Güncelleme :

30 Haziran 2022 - 20:33

1310 Okuma
Survivor şampiyonu ne kadar kazanacak 2022, kaç para? Survivor şampiyonu ne kadar para alıyor, kazananın ödülü ne?

Survivor’da aylardır devam eden mücadelenin sonuna gelindi. 30 Haziran tarihinde yapılacak final ile Survivor All Star 2022 şampiyonu belli olacak. Survivor şampiyonunun kazanacağı para ise araştırılıyor. Peki 2022 Survivor şampiyonu ne kadar kazanacak? Survivor büyük ödülü ne kadar, kaç TL?

SURVIVOR ŞAMPİYONU NE KADAR KAZANACAK?

Survivor finalistleri Adem ve Nisa oldu. Adem ve Nisa için bugün SMS oylaması yapılacak ve en çok SMS’i alan isim Survivor All Star 2022 şampiyonu olacak. Survivor şampiyonun kazanacağı ödül ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Geçtiğimiz yıllarda Survivor şampiyonları 500 bin TL büyük ödülün sahibi olmuştu.Bu yıl Survivor ödülünde bir değişiklik olup olmayacağı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Survivor şampiyonun ödülü ile ilgili açıklama geldiği zaman habere eklenecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.