Mert Öcal ve Sude Burcu’nun baş başa alışverişi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 16:49

Mert Öcal ve Sude Burcu’nun baş başa alışverişi

Son Güncelleme :

25 Haziran 2022 - 17:23

2390 Okuma
Mert Öcal ve Sude Burcu’nun baş başa alışverişi

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu Survivor’da aynı dönemde mücadele ettiği Sude Burcu ile ortaya çıkan Mert Öcal, önceki günlerde yeni aşk pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Katıldıkları bir düğünden pozlarını paylaşan çiftin kısa sürede binlerce beğeni alan gönderilerine, “Çok güzelsiniz maşallah”, “Düğün tarihi ne zaman?”, “Bu aşk sadece bir heves bence, 2 ay sonra biter. Demedi demeyin” ve “Aşklar ya, aşkla bakıyorlar birbirlerine” gibi yorumlar gelmişti.

İkili, birbirlerinin gönderilerine kalp emojileri bırakmayı da ihmal etmemişti.

SEVENLERİNİ KIRMADILAR

Ünlü çift, son olarak geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Öğlen saatlerinde AVM’ye gelen ikili, ilk olarak kısa bir alışveriş turu yaptı ve sonrasında meydan katında bulunan bir restoranda baş başa yemek yedi.

Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Öcal ve Burcu çifti, yanına gelenleri kırmayarak uzun süre hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Büyük özlem sona erdiSurvivor Sude Burcu ve Mert Öcal birlikte tatile çıktı!Haberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.