Korku dolu anlar ablası zor kurtardı! Apartmanda oynarken köpek saldırdı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 18:59

Korku dolu anlar ablası zor kurtardı! Apartmanda oynarken köpek saldırdı

Korku dolu anlar ablası zor kurtardı! Apartmanda oynarken köpek saldırdı
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2022 - 10:16

1390 Okuma

Cizre ilçesi Dirsekli konutlarında öğlen saatlerinde, oturdukları apartmanın koridorunda oynadığı sırada sokak köpeğinin saldırısına uğrayan E.B., yaralandı. Ailesi tarafından Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan çocuk burada yapılan tedavisi ve kuduz aşısından sonra taburcu edildi.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde E.B., köpeğin saldırısından kendi imkanlarıyla kurtulmaya çalışıyor ancak köpek bacağından ısırarak sürükleyip dışarı götürmeye çalışıyor. O sırada E.B.’nin bağrışmalarını duyan ablasının gelmesiyle köpek kaçıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.