‘Jandarma’ olduğunu söyleyerek dolandıran şüpheli yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 22:41

‘Jandarma’ olduğunu söyleyerek dolandıran şüpheli yakalandı

‘Jandarma’ olduğunu söyleyerek dolandıran şüpheli yakalandı
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2022 - 20:16

1330 Okuma

Keles ilçesi, Kocokovacık Mahallesi’nde R.A. (77) kendisini ‘jandarma’ olarak tanıtan bir kişinin aradığını, adının hırsızlık olayına karıştığını söylediğini ve evinde arama yapacaklarını bildirdiğini belirterek, jandarmaya haber verdi.

Ekipler, para da isteyen şüphelinin bir araçla köye geleceği bilgisine ulaştı ve bu kişinin U.S. olduğunu belirledi. Ekipler, aynı mahalledeki A.K.’nin de 2 altın bileziği ile 1000 lira parasını dolandıran U.S.’yi yakaladı. 14 farklı suçtan kaydı bulunan U.S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. U.S. daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bilezikler ile para da sahibine teslim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.