Elon Musk ve Twitter masaya oturdu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 01:49

Elon Musk ve Twitter masaya oturdu

Elon Musk ve Twitter masaya oturdu
Son Güncelleme :

25 Nisan 2022 - 10:37

2290 Okuma

Plan, birisinin şirkette yüzde 15’ten fazla hisseye sahip olmasını engelliyor. Musk’ın veya başka bir yatırımcının şirket hisselerinin yüzde 15’inden fazlasını satın alması durumunda planın devreye gireceği kaydediliyor. ​​​​​​​

Twitter Yönetim Kurulu’nun aldığı bu önlemin Musk’ın satın alma girişimini durduramayacağı ancak alımı daha pahalı hale getirebileceği veya Musk’ı müzakere masasına oturmaya zorlayabileceği belirtiliyor.

Bir kişi veya işletme, hedef firma yönetiminin isteklerine karşı başka bir şirketi devralmaya çalıştığında, bir devralma teklifi düşmanca kabul ediliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.