Mahkum Tahir diziden ayrılıyor mu, ölecek mi? Dizinin Savcı Tahir’i Anıl İlter hayatı… | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 06:24

Mahkum Tahir diziden ayrılıyor mu, ölecek mi? Dizinin Savcı Tahir’i Anıl İlter hayatı…

Son Güncelleme :

21 Nisan 2022 - 21:17

3370 Okuma
Mahkum Tahir diziden ayrılıyor mu, ölecek mi? Dizinin Savcı Tahir’i Anıl İlter hayatı…

Mahkum dizisinde Fırat Bulut’un eski yakın arkadaşı olarak ekrana gelen Savcı Tahir’in akıbeti merak konusu oldu. Dizide hikayesi biten Cemre’nin ardından Tahir’in son durumu gündeme geldi. Anili İlter’in hayat verdiği Savcı Tahir Mahkum dizisinden ayrılıyor mu?

TAHİR DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Mahkum dizisi her hafta perşembe akşamları yeni bölümleri ile dizi takipçilerinin karşısına çıkıyor. Dizide ise Savcı Tahir karakteri dikkat çekmişti. Hikayesi son bulan Seray Kaya’nın ardından gözler Anıl İlter’e çevrildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin Tahir’i Anıl İlter, diziden ayrılmaya hazırlanıyor. Ancak kaçıncı bölümde veda edeceği henüz belli değil.

ANIL İLTER KİMDİR?

İlter, 3 Nisan 1981 tarihinde İzmit’te dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi’nden mezun olan isim, bir dönem profesyonel futbol oynadı. Sonrasında ise sunuculuk ve oyunculuğa yöneldi.

Oyunculuk eğitimi ardından Ece dizisi için ilk oyuncululk teklifini aldı. 2010 yılında Sedat karakteri ile Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisine dahil oldu. Kahireli Palas, Kavak Yelleri daha sonra Gece Gündüz, Ölümsüz Kahramanlar dizilerinde yer aldı. 2014 yılında Üç Arkadaş dizisinde Mahir Türkmen karakterini canlandırdı. 2014 yılında Kızıl Elma dizisinde rol aldı ve en son da 2015 yılında Ali rolü ile Kara Ekmek dizisinde oynadı. 2010 yılında Bir Avuç Deniz ve 2015 yılında Köstebekgiller: Perili Orman filmlerinde boy gösterdi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.