Maske kararının alınacağı Bilim Kurulu toplantısı ertelendi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Mayıs 2024 - 21:17

Maske kararının alınacağı Bilim Kurulu toplantısı ertelendi

Maske kararının alınacağı Bilim Kurulu toplantısı ertelendi
Son Güncelleme :

20 Nisan 2022 - 13:06

810 Okuma

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu’nun toplantısı ertelendi. Konuyla ilgili açıklamayı Bakan Fahrettin Koca yaptı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Koca, “Koronavirüs Bilim Kurulu son toplantısını 2 Martta yapmıştı. Salgınla mücadele tarihine geçecek o toplantıda alınan kararların isabetini hep birlikte gördük. Bilim Kurulumuz, daha da tarihi bir toplantıyı bugün yapacaktı. Bu toplantının günü, 27 nisan çarşamba olarak değişti” dedi.

Toplantıda maske ile ilgili önemli kararların alınması bekleniyordu. Kapalı alanlarda maske şartının esnetilmesi gündemde. Okullardaki maske zorunluluğuna yönelik de bir karar alınması bekleniyor.

“EN ÖNEMLİ TOPLANTILARDAN BİRİ”

Fahrettin Koca daha önceden yaptığı açıklamada toplantı için “Kanaatimce Bilim Kurulu’nun en önemli toplantılarından biri olacaktır” demişti.

Bilim Kurulu’nda 2 Mart’ta alınan kararla, açık havada maske zorunluluğu kaldırılmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.