400 yıllık tablo Avusturalya’da bir depoda ortaya çıktı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

8 Mayıs 2024 - 06:17

400 yıllık tablo Avusturalya’da bir depoda ortaya çıktı

400 yıllık tablo Avusturalya’da bir depoda ortaya çıktı
Son Güncelleme :

20 Nisan 2022 - 13:07

1430 Okuma

‘Still Life’ adındaki 400 yıllık tablo,Avusturalya’da Woodford Academy müzesinin deposunda ortaya çıktı. Hollandalı usta bir sanatçıya ait olduğu düşünülen tablonun değerinin milyonlarca dolar olabileceği konuşuluyor.

Hollanda Altın Çağı’na ait bu tablo, 60 bin sanat eserinin yer aldığı geniş bir koleksiyonda ortaya çıktı. 17. yüzyılda Hollanda’da yapıldığı düşünülen tablo, Avusturalya Ulusal Vakfı’nın koruması altına girdi.

 

Fotoğraf: Avusturalya Ulusal Vakfı

Tabloda, bir masa örtüsü üzerine konumlanmış etli turta, ekmek, fındık ve birkaç bardak dikkat çekiyor.

Sanat eserinin Holllandalı ünlü ressam Willem Claesz’nin oğlu Gerri Willemsz’e ait olduğu düşünülse de tablonun kökeniyle ilgili araştırmalar devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.