Avukat Mahmutyazıcıoğlu cinayeti firarisi yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:54

Avukat Mahmutyazıcıoğlu cinayeti firarisi yakalandı

Avukat Mahmutyazıcıoğlu cinayeti firarisi yakalandı
Son Güncelleme :

09 Şubat 2022 - 17:34

2650 Okuma

SON DAKİKA HABERİ: Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti firarisi Seccad Yeşil’in Bursa’da yakalandığını öğrenildi.

Avukat Mahmutyazıcıoğlu cinayeti firarisi yakalandı

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili bir kişi daha gözaltına alındı.

Mahmutyazıcıoğlu’nun 27 Ocak’ta Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’nda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında aranan Seccad Yeşil’in Bursa’da olduğunu belirleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Yapılan operasyonla Bursa’da gözaltına alınan Seccad Y, İstanbul’a gönderildi. Yeşil soruşturmayı yürüten savcıya ifade verecek.

Sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak’ta Yeşilköy’deki bir balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Cinayetin gayrimenkul anlaşmazlığı gerekçesiyle işlendiği iddia edilmişti.

Olayla ilgili gözaltına alınarak mahkemeye sevk edilen 16 kişiden, aralarında katil zanlısı Kadir Yasak ve ağabeyi Ali Yasak’ın da olduğu, 8’i tutuklanmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.