Kenan Doğulu caz makamında şarkılarını seslendirecek | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 10:19

Kenan Doğulu caz makamında şarkılarını seslendirecek

Kenan Doğulu, gitarist Cenk Erdoğan ve davulcu Mehmet İkiz ile 28 Ocak’ta sahnede bir araya gelecek.

Son Güncelleme :

24 Ocak 2022 - 17:20

1700 Okuma
Kenan Doğulu caz makamında şarkılarını seslendirecek

Türk pop müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu, gitarist Cenk Erdoğan ve davulcu Mehmet İkiz 28 Ocak’ta sahnede bir araya geliyor. İş Sanat tarafından Maximum Uniq Hall’da gerçekleşecek buluşmada, Doğulu’nun şarkıları caz trio olarak yorumlanacak. Buluşmada, Erdoğan ve İkiz’in ortak üretimleri “Lahza” albümünde yer alan parçalar da Kenan Doğulu ile birlikte seslendirilecek. Türk müziğinin makamsal yapısını, caz ve elektronik ile harmanlayarak doğaçlama temeline oturttukları müzikleriyle dikkat çeken Erdoğan ve İkiz, Kenan Doğulu ile ilk kez aynı sahnede seyircisi ile buluşacağı belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.