Son dakika! Bodrum ve Milas’ta orman yangını | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 21:28

Son dakika! Bodrum ve Milas’ta orman yangını

Muğla’nın Bodrum ve Milas ilçelerinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahale edilen orman yangınlarını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

Son dakika! Bodrum ve Milas’ta orman yangını
Son Güncelleme :

02 Eylül 2021 - 14:57

1670 Okuma

Muğla’nın Milas ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Kıyıkışlacık Mahallesi Gürçamlar mevkisindeki ormanlık ve zeytinlik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Bölgeye 2 helikopter ile çok sayıda arazöz ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Havadan ve karadan müdahale edilen orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

Son dakika! Bodrum ve Milas'ta orman yangını

BODRUM’DA DA ORMAN YANGINI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde de orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Bodrum ilçesi Çiftlikköy yakınlarındaki ağaçlık bölgede, saat 13.30 sıralarında, yangın çıktı. Bölgeden dumanlar yükseldiğini görenler, orman ekiplerine bildirdi.

Son dakika! Bodrum ve Milas'ta orman yangını

İhbar üzerine bölgeye helikopter, uçak, arazöz ve iş makineleri sevk edildi. Havadan ve karadan yangına müdahale edilmeye başlandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.