Evinin yanışını gözyaşları içinde izledi, polis sarılarak sakinleştirdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 19:02

Evinin yanışını gözyaşları içinde izledi, polis sarılarak sakinleştirdi

Avcılar’da 5 katlı apartmanın çatısında çıkan yangın, daireye sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürülürken, daire sahibi evinin yanışını gözyaşları içinde izledi.

Evinin yanışını gözyaşları içinde izledi, polis sarılarak sakinleştirdi
Son Güncelleme :

02 Eylül 2021 - 17:24

1200 Okuma

Avcılar Cihangir Mahallesi Şeftali Sokak’ta bulunan 5 katlı apartmanın çatısında henüz bilinmeyen bir sebeple saat 14.15 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede çatının tamamını sararken, daireye ve yan binaya sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını yaklaşık 40 dakikalık çalışma sonucunda söndürdü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, 2 apartmanın çatısı ve dairede hasar meydana geldi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE İZLEDİ, POLİS SARILARAK SAKİNLEŞTİRDİ

Evinin yandığını öğrenen Ahmet Aralar, olay yerine gelir gelmez gözyaşlarına boğuldu. Trafik polisi ise gözyaşlarına boğulan ev sahibini sarılarak sakinleştirdi. Büyük üzüntü yaşayan ev sahibine o anlarda yakınları da destek oldu.

Yangın anlarını anlatan Erhan Yavuz, “Ben kendi binam yanıyor sandım. Yandaki yanıyormuş. İtfaiyeye haber verilmişti, 10 dakika içinde geldi. Yan taraftaki binamızın çatısı da yandı. Allah beterinden korusun” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.