Akademisyenin kahreden ölümü! Yarışma programında hastalığını söylemişti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 02:43

Akademisyenin kahreden ölümü! Yarışma programında hastalığını söylemişti

Katıldığı bir televizyon programında tanıdığı, beyin tümörü rahatsızlığı olduğunu açıklayan öğretim görevlisi Başak Bozan (44), yaşamını yitirdi. Bozan programda, ‘Böyle söyleyince biraz morali bozuluyor. 4 evre beyin tümörüyüm. Bunu ilk defa öğrencilerim de televizyondan öğrenecekler, çünkü açıkça söylenecek bir şey değil.’ ifadelerini kullanmıştı.

Akademisyenin kahreden ölümü! Yarışma programında hastalığını söylemişti
Son Güncelleme :

02 Eylül 2021 - 17:27

2980 Okuma

Türkiye’nin ön seçimle seçilen ilk kadın milletvekili, 13’üncü dönem Edirne milletvekili merhume öğretmen Türkan Seçkin’in torunu, Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Öğretim Görevlisi Başak Bozan, geçen yıl katıldığı bir televizyon kanalında yayınlanan yarışmada beyin tümörü rahatsızlığı olduğunu açıkladı.

Hastalığını ilk kez burada açıklayan Bozan, kazanacağı ödülü tedavisi için harcayacağını söyledi. Dördüncü evrede olan hastalığı nedeniyle son bir yıldır mesleğini yapamadığını belirten 16 yıllık İngilizce öğretmeni Başak Bozan, öğrencilerinden bahsederken hem duygulandı, hem de duygulandırdı. Bozan yarışma programında, ‘Böyle söyleyince biraz morali bozuluyor. 4 evre beyin tümörüyüm. Bunu ilk defa öğrencilerim de televizyondan öğrenecekler, çünkü açıkça söylenecek bir şey değil. ‘ şeklinde konuşmuştu.KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Durumu kötüye giden Başak Bozan, dün doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Trakya Üniversitesi Rektörlüğü de Bozan için taziye mesajı yayınladı.

Başak Bozan, bugün Edirne merkeze bağlı İskenderköy’de toprağa verilecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.