Sokakta çatışma çıktı, balkonda uyuyan kadın yaralandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 10:10

Sokakta çatışma çıktı, balkonda uyuyan kadın yaralandı

Karaman’da sokakta karşılaşan iki grubun birbirlerine, otomobillerinin içinden tabanca ve pompalı tüfekle ateş açması sonucu, birinci kattaki evinin balkonunda uyuyan Raziye Örk (66) yaralandı.

Sokakta çatışma çıktı, balkonda uyuyan kadın yaralandı
Son Güncelleme :

01 Eylül 2021 - 13:38

1340 Okuma

Olay, saat 09.30 sıralarında Alacasuluk Mahallesi 541. Sokak’ta meydana geldi. Sokakta karşılaşan ve kimlikleri belirlenemeyen iki grup, seyir halinde otomobillerinden birbirlerine tabanca ve pompalı tüfekle ateş açtı.

Açılan ateş sonucu birinci kattaki evinin balkonunda uyuyan Raziye Örk’ün kolu ve sırtına saçma isabet etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Örk, ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Örk’ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis, kaçan iki gruptaki kişilerin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.