Bakırköy’de iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 19:12

Bakırköy’de iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

İstanbul Bakırköy’de virajı alamayan otomobil sürücüsü, karşı şeritten gelen başka bir otomobil ile çarpıştı. Kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Bakırköy’de iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2021 - 13:18

1290 Okuma

Kaza, saat 10.30 sıralarında Florya Valilik Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ege Karadağ kullandığı 34 AJH 262 plakalı otomobille virajı alamayarak, karşı şeritten gelen Hasan Çobanoğlu idaresindeki 34 PS 8539 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonucu Karadağ ile 2 yolcu otomobilde sıkışarak hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralıları otomobilden çıkardıktan sonra sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralananlar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise kaza ile ilgili inceleme başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.