Karantinayı ihlal edip kardeşinin HES koduyla yolculuk yaparken yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:44

Karantinayı ihlal edip kardeşinin HES koduyla yolculuk yaparken yakalandı

Eskişehir’de jandarma ekipleri, denetim sırasında yolcu otobüsündeki M.Y. isimli kadının karantinada olması gerektiğini tespit etti. Yapılan incelemede M.Y.’nin kardeşinin HES kodu ve kimliği ile yolculuğa çıktığı belirlendi.

Karantinayı ihlal edip kardeşinin HES koduyla yolculuk yaparken yakalandı
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2021 - 16:11

1360 Okuma

Eskişehir Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eskişehir-Seyitgazi kara yolunda şehirlerarası yolcu otobüslerinde denetim yaptı.

Bir otobüste yolcu olarak bulunan M.Y. isimli kadının karantinada olması gerektiği tespit edildi. Bunun üzerine yapılan detaylı incelemede M.Y.’nin kardeşine ait HES kodu ve kimlik ile bilet alıp şehirlerarası seyahate çıktığı anlaşıldı.

3 BİN 469 LİRA PARA CEZASI

İhbar üzerine Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince karantinaya alınan M.Y.’ye kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 3 bin 469 lira idari para cezasına çarptırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.