Daha 17 yaşındaydı! Hediye’den kahreden haber | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 01:55

Daha 17 yaşındaydı! Hediye’den kahreden haber

Antalya’nın Serik ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken minibüsün çarpmasıyla ağır yaralanan Hediye Aksoy (17), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Minibüsün şoförü Yusuf Kurt ise tutuklandı.

Daha 17 yaşındaydı!  Hediye’den kahreden haber
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2021 - 18:01

1180 Okuma

Kaza, dün Serik’e bağlı Kadriye Mahallesi’nde meydana geldi. Kadriye- Belek turizm yolundan karşıya geçmek isteyen Hediye Aksoy’a, Yusuf Kurt’un kullandığı 07 AAN 059 plakalı minibüs çarptı. Yola savrulan genç kız yerde hareketsiz kalırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Hediye Aksoy, ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Müdahaleyle hayata döndürülen Hediye Aksoy, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada da fenalaşan Hediye Aksoy, kurtarılamadı.

Hatay’dan staj yapmak için Serik’teki 5 yıldızlı otele geldiği belirtilen Hediye Aksoy’un cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Minibüsün şoförü Yusuf Kurt ise gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.