Emniyet müdürü yaralandı, kızı yaşamını yitirdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 15:20

Emniyet müdürü yaralandı, kızı yaşamını yitirdi

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinden Kayseri’ye giden Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve Afrin Koordinatör Emniyet Müdürü Nadir Örten’in eşi Nadide Örten yönetimindeki otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Emniyet müdürü yaralandı, kızı yaşamını yitirdi
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2021 - 10:03

1460 Okuma

Kazada Nadir Örten ve 9 yaşındaki kızı Zehra Nur Örten yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Göksun Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Durumu ağır olan Zehra Nur Örten, ilk müdahalesinin ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.