Kemal dede 102 yaşına üçüncü doz aşı ile girdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 00:16

Kemal dede 102 yaşına üçüncü doz aşı ile girdi

İzmir’de yaşayan 102 yaşındaki Kemal Uygun üçüncü doz aşısını doğum gününde oldu.

Kemal dede 102 yaşına üçüncü doz aşı ile girdi
Son Güncelleme :

22 Ağustos 2021 - 10:36

1500 Okuma

İzmir’de yaşayan 102 yaşındaki Kemal Uygun’un yeni yaşı, evde sağlık ekiplerinin yaptığı üçüncü doz aşının ardından doğum günü pastasıyla kutlandı. Kızı Ayşe ve damadı Ali Kiriş’in yanında yaşayan alzheimer hastası Uygun, üçüncü doz aşısının yapılması için randevu aldı. İzmir Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Evde Sağlık Hizmetleri ekibi, yaptıkları kontrollerde Uygun’un doğum gününün olduğunu belirledi.

Evde Uygun’a üçüncü doz aşı yapan ekipler, getirdikleri pastayı da hep beraber kesti. 102 yaşındaki Uygun, gözyaşlarına hakim olamadı. Doktor Mesut Günay, “Kemal amca, 102 yaşında olmasına rağmen aşı olarak, insanlığa ve topluma örnek oldu.” dedi. Kemal dedenin damadı Ali Kiriş de “Babamızın evden çıkma imkanı yok ama ona rağmen aşılarını eksiksiz yaptırdı. Keşke gençlerimiz de babamızı örnek alsalar da aşılarını yaptırmış olsalar” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.