Siirt’te ‘Huzur’ uygulaması: 100 polis katıldı! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 01:21

Siirt’te ‘Huzur’ uygulaması: 100 polis katıldı!

Siirt’te 100 polisin oluşturduğu 14 ekiple “Huzur” uygulaması gerçekleştirildi. Araçlarda da arama yapan ekipler, “En İyi Narkotik Polisi Anne” ve “UYUMA” projeleri hakkında bilgi verdi.

Siirt’te  ‘Huzur’ uygulaması: 100 polis katıldı!
Son Güncelleme :

21 Ağustos 2021 - 23:09

1130 Okuma

Siirt’te polis ekiplerince “Huzur” uygulaması gerçekleştirildi.

Kentin huzur ve asayişini sağlamak ve uyuşturucu ticaretini ve kullanımını önlemek amacıyla yapılan ve İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz’ın sahadan yönettiği uygulamada 100 personelden oluşan 14 ekip görev aldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Asayiş ve Terörle Mücadele (TEM) Şube müdürlükleri ekipleri, narkotik köpeklerin katılımıyla merkez Sakarya, Dumlupınar, İnönü ve Ulus mahallelerindeki metruk binalar ve diğer alanlarda arama yaptı, şahısların kimlik bilgilerini sorguladı.

Araçlarda da arama yapan ekipler, “En İyi Narkotik Polisi Anne” ve “UYUMA” projeleri hakkında bilgi verdi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR 

İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, uygulama sırasında esnaf vatandaşlarla görüştü, sorun ve taleplerini dinledi.

Çocuklarla da yakından ilgilenen Yılmaz, onlarla sohbet etti, eğitimleri ile ilgili konuştu.

Uyuşturucuyla mücadelede vatandaşların desteğini isteyen ve “Var mı bir isteğiniz, her şey yolunda mı?” sorusunu soran Yılmaz, vatandaşlardan, “Allah’a şükür siz geldiğinizden beri buralar düzelmiş. Temennimiz daha da güzel olacak. Çok teşekkür ederiz.” cevabını aldı.

Yılmaz da vatandaşların desteğiyle kentin huzur ve güven ortamının daha da artacağını ve bu kapsamda çalışmalarının devam edeceğini aktardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.